суботу, 8 травня 2010 р.

Пін-Ап мазафака!

Трохи відійду від музики і торкнуся сучасної моди, а точніше однієї з її течій- Пін-Ап. Як на мій погляд, саме ця течія має носити звання "мода від рок-н-роллу".

Мода - дещо незбагненне, живе само по собі та немає писаного стандарту, який не можна порушити. Не обов'язково натягати вузкачі, скейтера, робити тисячі наліпок на одежі, щоб виглядати актуально та водночас альтернативно на-початку 21-го століття. Як на мій погляд, найстаріша та сама прогресуюча мода гарних дівчаток - мода на Пін-Ап!

"Пін-ап" можна перекласти, як "заліпи кнопкою!". Мова йде про постери, котрі чіпляють на стіни за допомогою кнопок. Сам термін був винайдений в 20-х роках, коли скотчу ще не було, а ліпилося все металевими кнопками.

Вперше "Пін-Ап" дівчата почали з'являтися на постерах та бігбордах із рекламою нашої улюбленої газованої води - "Кока-Кола", то були гарячі 20-ті роки, роки депресії та жахливих, але таких романтичних кримінальних забавок. Немає сумніву, що плакати із дівчатами мали дуже великий позитивний вплив на людей, котрі сиділи по своїх підвалах і боялися кожного стороннього звуку. Після рекламної компанії "чорної газіровачкі", дівчата із білосніжними посмішками почали з'являтися де тільки можна: всі журнали, не дивлячись на те, що тематика більшості була зовсім не еротичного характеру, були вимушені ліпити дівчат на обкладинках! Сторінки із журналів обережно виривались та чіплялись де тільки можна: прибиральні, спальні кімнати та кухні.


Зараз "Пін-Ап" мода стала дуже популярною серед дівчаток рокабіллі та сайкобіллі! Ті хто обрали собі саме цей напрямок у моді та рок-музиці віддають перевагу старим платтям, професійно підкрученому волоссю та нескінченним тату-орнаментам на своїх тендітних ручках, звичайно традиційних для жанру "Пін-Ап".

Серед ікон Пін-Апу можна зазначити таких світових дів, як Мерлін Монро, Бетті Пейдж та Діта Фрн Тіз. Ну а із сучасних, звичайно Хаіді Ван Хорн та Сабіна Келлі. Дуже непогані дівчата, як на мій погляд.

Сподіваюсь, що вас зацікавила ця течія в сучасній моді із потужними коренями з минулого. Експериментуйте, вносіть до свого гардеробу щось своє і буде вам, дівчата - і нормальний пацан, і офігєнне щастя!

Немає коментарів:

Дописати коментар