понеділок, 26 липня 2010 р.

Прояви кохання в рок-н-роллі!

Рок-н-ролл із самого початку відзначався шикарними піснями про кохання. Елвіс присвячував пісні тисячам жінок, а у Бітлів слово "LOVE" зустрічається в піснях, за статистичними даними, аж 613 разів! Уявляєте? Ось так рокери вміють кохати. Хлопці із хаєрами завдовжки з крила найстаршого купідона присвячували пісні справжньому коханню, коханню між жінками, чоловіками, тваринами і як не дивно - сольному коханню, а іншими словами - мастурбації.

"Сольне кохання" рано чи пізно дістає кожного! Нікому від нього не сховатися, які б ти там обітниці не складав! Рок музиканти не збиралися стати виключеннями із правил, і як на мій погляд - саме вони були першопроходцями різних проявів високого почуття. Рокери не просто займалися "коханням соло", а й писали про це пісні, присвячували "цьому" свої найкращі хіти. І саме тому, у цей самий день я вам дарую десятку кращих пісень "про це"!

Десятка найкращих пісень про "кохання соло":

1. My ding-a-ling - Чак Беррі



Старий чорношкірий рок-н-рольщик вмів правильно написати пісню про "кохання соло", що підтверджує історія із тексту пісні.
Одного разу бабуся музики купила дуже дивну іграшку - стрічку із двома срібними дзвіночками, стара сказала, що її назва "Дінгі-Лінгі". Ця іграшка переслідувала його все дитинство, навіть коли той сидів у школі він чув дзвін дзвіночків котрі кликали Чака погратися із "Дінгі-Лінгі". Іграшка продовжувала переслідувати його все життя, але через багато років террору вона перестала співати свою чарівну пісню. Чакі зараз дуже сумує за нею. Мені здається, що саме ця пісня має взяти перше місце!

2. Pictures of Lily - The Who



Унікальний сінгл британців! Історія про улюблену фотографію вокалісту гурту з якою він любив забавлятися дуже багато років. Фото хлопець знайшов на горищі і коли став дорослим то спитав батька: "Хто ця жінка на фото?", для батька це став дуже важкий удар. Він зізнався, що це його коханка котра померла в 1929 році...

3. She Bop - Cyndi Lauper

Пісня отримує третє місце тільки за те, що через неї батьківський комітет почав ліпити відомі нам стікери "Parental Advisory" на всі платівки де є хоча б один матюк.

4. Touch of My Hand - Britney Spears
5. You're Makin' Me High - Toni Michelle Braxton
6. Orgasm Addict - Buzz Cocks
7. Longview - Green Day
8. I Touch Myself - Divynyls
9. Turning Japanese - The Vapors
10. Wow, I Can Get Sexual Too - Say Anything

Ось такі відомі нам хіти стали найкращими піснями про своєрідне "сольне кохання"! Слухайте, давайте слухати друзям, кохайте, кохайтесь і будьте коханими, адже як казав один дядька "Ми того варті"!

Немає коментарів:

Дописати коментар