пʼятницю, 14 травня 2010 р.

Поцілуй для Гаги

“Товарісчі, що ж це робиться на білому світі? Куди дивиться влада, батьківські комітети та спілки ветеранів? Ну, як так можна?”, – саме це я подумав, коли прочитав новину про яку піде мова у цьому пості.

Джин Сіммонс, що відомий нам, як лідер великого та жахливого гурту KISS, а також своїм довгим язиком (в прямому значені цього слова) запросив до постійного складу свого гурту відому поп-діву (Господи вибач дурня) Леді, як ви здогадались, ГАГУ! Він заявив, що виконавиця хіта “Bad Romаnce” має змогу стати п’ятим повноправним членом легендарного гурту.

Музикант на неї конкретно запав і одного разу перед пресою та іншими представниками ЗМІ заявив про своє захоплення її манерою вдягатися та наносити грим. Як вважає Сіммонс, щоб виглядати епатажно Леді Гага копіює стиль KISS, а на рівні підсвідомості, сама цього не знаючи, а може і знаючи, є членом армії Кіссів. “Вона – найдивовижніший прояв в світі музики з часів створення KISS. Вона – жіноча версія нас!”, – запевнив 60-річний співак.

Як ця баба-пітарда відреагувала на пропозицію Джина, поки що невідомо.

Зараз епатажна діва знаходиться в Європейському турне. Щодо рок-ветеранів KISS, то вони мають наміри дати кілька концертів в рамках свого нового міні-тура по Великобританії.

Чесно кажучи, я Газі заздрю і не заздрю. З одного боку – з неї зроблять нормальну виконавицю та зірку, з іншого – тепер її теж будуть спотикати розборки з усілякими комітетами з приводу розпусних шоу, нацистської символіки та жорстоких фотосесій.

Немає коментарів:

Дописати коментар